//Concurs de selectare a unei companii pentru prestarea serviciilor de design web

Concurs de selectare a unei companii pentru prestarea serviciilor de design web

Centrul pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilități (CDPD), cu suportul financiar al organizației  IM Swedish Development Partner, în cadrul proiectului ”Creșterea nivelului de implicare și participare a persoanelor cu dizabilități și a ONG-urilor care îi reprezintă în viața societății” planifică dezvoltarea unui site specializat pentru promovarea conceptului de design universal în amenajarea clădirilor și a spațiului public. Site-ul este conceput să furnizeze informație specializată în domeniul accesibilității și promovării pe piața Republicii Moldova a echipamentului, utilajului și a tehnologiilor  asistive care să contribuie la realizarea incluziunii sociale a persoanelor cu dizabilități.

Pentru realizarea obiectivului enunțat, CDPD anunță concurs de selectare a unei companii specializată în design web pentru a oferi următoarele servicii:

  • Elaborarea site-ului web: accesibilitate.md
  • Instruirea echipei CDPD (angajații responsabili de administrarea site-ului) cu privire la menținerea site-ului web și a panelului de administrare a site-ului.
  • Elaborarea site-ului timp de 3 luni de la data încheierii contractului și asigurarea mentenanței acestuia timp de 9 luni din momentul semnării actului de predare-primire a lucrărilor.

Mai multe detalii pot fi aflate în Termenii de referință.

Dosarele de participare vor fi expediate la următoarele adrese de E-mail: info@cdpd.md ion.cibotarica@cdpd.md   cu mențiunea ”Concurs creare site accesibilitate.md”:

Termenul-limită de prezentare a dosarelor este 23 decembrie 2018.

Pentru informații suplimentare contactați: Ion Cibotărică, Director de program advocacy și politici publice CDPD. , Tel: 079670790, ion.cibotarica@cdpd.md.

13 decembrie 2018

2018-12-15T13:02:15+00:00 December 13th, 2018|Anunturi / Tendere|0 Comments

Leave A Comment

Font Resize
Contrast