/Despre Noi
Despre Noi 2018-06-05T07:36:48+00:00

Centrul pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilități este o asociație obștească, care mai mult de  un deceniu, urmărește producerea unor schimbări pozitive în viața persoanelor cu dizabilități și a societății din Republica Moldova, pentru ca împreună să ne bucurăm de exercitarea drepturilor și libertăților noastre în mod echitabil și cu respect.

Viziunea organizației noastre se cuprinde în angajamentul nostru de a crea o societate în care toate persoanele cu dizabilități din Republica Moldova să se bucure de respect pentru demnitatea lor umană.

Misiunea noastră este

  1. să fim organizația- mediator între autoritățile publice și persoanele cu dizabilități prin oferirea de asistență profesionistă în domenii precum litigarea strategică, angajarea în câmpul muncii,  consultarea politicilor publice ș.a.
  2. să reprezentăm drepturile și interesele persoanelor cu dizabilități din Republica Moldova pe plan internațional, precum implementarea Convenției ONU privind drepturile Persoanelor cu Dizabilităț

Organizația a fost fondată în 2006, pe data de 14 iulie, cu denumirea Centrul e Asistență Juridică pentru Persoane cu Dizabilități (CAJPD) având drept scopuri strategice:

  1. Monitorizarea respectării drepturilor persoanelor cu dizabilități
  2. Apărarea drepturilor acestora
  3. Abilitarea lor civică și economică a persoanelor cu dizabilităț

Ca și echipă implicată în atingerea viziunii noastre, am stabilit un set de valori pe care le punem la baza acțiunilor noastre.

  1. Dragostea de semeni. Cea mai importantă chemare este de a prețui oamenii.
  2. Integritate, consecvență, onestitate, corectitudine și transparență- evaluate prin acuratețea acțiunilor noastre.
  3. Excelență. Suntem dedicați celor mai înalte standarde profesionale.
  4. Prețuim echilibrul dintre familie (viața personală) și viața profesională.
  5. Egalitate de ș Contribuim la participarea deplină la viața publică a fiecărei persoane cu dizabilități.

Directorul executiv al organizației este dl. Vitalie Meșter.

Finanțatori

Parteneri

Font Resize
Contrast