Prin intermediul acestor cursuri, LINK Academy, ca parte a companiei LINK group, va oferi  cursuri de engleză angajaților/voluntarilor CDPD care vor să își perfecționeze cunoștințele lingvistice, mai ales având în vedere faptul că abilitățile de limba engleză sunt atât de necesare în zilele noastre!

Cei care doresc să beneficieze de unul dintre cursurile noastre de limba engleză, trebuie să expedieze un e-mail cu subiectul: “Cursuri online gratuite” alături de numele și prenumele vostru la adresa de e-mail [email protected] Înscrierea  la cursulile de limbă engleză poate fie făcută  pînă la data de 9.10.2018 ora 23:59.

Dintre doritorii înscriși în funcție de cine are mai multă nevoie de aceste cursuri prin decizia comună a echipei CDPD se vor alege cinci câștigători/cîștigătoare. Dacă veți fi unul dintre câștigători, vă vom trimite prin e-mail codul cadou cu care veți putea accesa cursul online.

După ce introduceți codul primit pe pagina de înscriere veți primi pe e-mail toate instrucțiunile necesare ca să urmați cursul online selectat.

 

Vă invităm să vă implicați activ în dezvoltarea propriilor competențe de limba engleză și vă dorim învățătură plăcută!