Dragi prieteni,

vă invităm să cunoașteți organizațiile neguvernamentale care acordă asistență juridică gratuită în diverse domenii ale vieții către diverse grupuri sociale aflate în situație de vulnerabilitate.

Pentru a informa cetățenii despre aceste servicii, precum și despre reforma judecătorească, noile servicii electronice disponibile în cadrul instanțelor judecătorești și performanța instanțelor judecătorești, a fost creat Portalul informativ privind sectorul justiției.

Pentru a afla lista prestatorilor de asistență juridică gratuită, vă rugăm să accesați portalul la următorul link: https://www.justitietransparenta.md/ong-uri-care-ofera-asistenta-juridica-gratuita/ 

Portalul a fost dezvoltat și administrat de către echipa Programului USAID pentru Justiție Transparentă în perioada iunie 2017 – noiembrie 2020. Începând cu 1 decembrie 2020, portalul este gestionat de echipa proiectului „Accesul la Justiție în Moldova”, implementat de Millennium DPI Partners din fondurile Biroului pentru Democrație, Drepturile Omului și Muncă al Departamentului de Stat al SUA.