/, Principala/Cinci angajatori au fost premiați în cadrul Galei RemarcAbilitatea (Ediția a IV-a 2018)

Cinci angajatori au fost premiați în cadrul Galei RemarcAbilitatea (Ediția a IV-a 2018)

Cinci angajatori au fost premiați în cadrul Galei RemarcAbilitatea

La data de 7 decembrie 2018  a avut loc  cea de a IV-a ediție a Galei RemarcAbilitatea  organizată  de către Centrul pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilități  (CDPD).

 

Prin intermediul Galei  RemarcAbilitatea, al patrulea an la rând, CDPD și partenerii promovează și premiază angajatorii ce s-au remarcat prin elaborarea și implementarea unor practici pozitive în vederea angajării în câmpul muncii a persoanelor cu dizabilități.

CDPD a desfășurat și în această toamnă un concurs pentru selectarea angajatorilor ce s-au remarcat în angajarea persoanelor cu dizabilități  la care s-au înscris mai multe organizații și companii comerciale, precum și instituții publice.

În anul 2018, în cadrul Galei RemarcAbilitatea, au fost premiați 5 angajatori remarcabili la următoarele  4 categorii:

 

La categoria Angajatorul remarcabil pentru adaptarea rezonabilă a locului de muncă pentru persoanele cu dizabilități au fost premiați  Compania Info-Prim Neo SRL și Instituția  publică Centrul Psiho-socio-pedagogic al Direcției Generale Educație, Tineret și Sport al Consiliului municipal Chișinău.
 

 

 

La categoria Angajatorul remarcabil pentru angajarea persoanelor cu dizabilități prin angajare asistată a fost premiată –Compania  Mozaic Creștin SRL
 

 

La categoria Angajatorul remarcabil pentru angajarea celor mai multe persoane cu dizabilități a fost premiată –

Compania SC Handitehnica SRL;

 

La categoria Antreprenor remarcabil, persoană cu dizabilități, care a inițiat o afacere și a creat locuri de muncă pentru alte persoane cu dizabilități au fost premiați  – Dorin și Stela Stăvița  

 

Pentru a vizualiza integral evenimentul Gala RemarcAbilitatea Ediția a 4-a 2018  accesați următorul link sau vizionați mai jos.

 

Gala RemarcAbilitatea Ediția a IV-a 2018 a fost organizată  de către Centrul pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilități  sub egida Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, în parteneriat cu Asociația „MOTIVAȚIE” din Moldova, Alianța Organizațiilor pentru Persoanele cu Dizabilități, precum și Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă. Partenerii media ai evenimentului au fost ”Centrul Media pentru Tineri” și site-ul RABOTA.MD. Evenimentul a fost  sprijinit financiar de Oficiul Înaltului Comisar ONU pentru Drepturile Omului și Reprezentanța IM Swedish Development Partner.

 

2018-12-15T13:16:51+00:00 December 15th, 2018|Noutați, Principala|0 Comments

Leave A Comment

Font Resize
Contrast